logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh

Mobile Marketing

Pay Per Click (PPC) Management

Conversion Rate Optimization

Email Marketing

Online Presence Analysis

Fell Free To contact Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus

1-677-124-44227

info@your business.com

184 Main Collins Street West Victoria 8007

031-3619100

info@adsearch.nu

Top
 

Mobilanpassade / Responsiva hemsidor

En mobilanpassad hemsida är en självklarhet idag
AdSearch Göteborg / Mobilanpassade / Responsiva hemsidor
57

procent av alla skulle inte rekommendera ett företag med en dålig mobilsida.

95

procent av alla använder mobilen för att söka information.

95

procent av alla förväntar sig att en mobilhemsida laddar inom tre sekunder.

Detta är tre enkla anledningar till att din webbplats ska anpassas för att fungera på mobiltelefoner. Fördelarna med en mobilanpassad hemsida är många: man kan styra innehållet så att vissa element blir synligare samtidigt som man kan dölja andra som är mindre viktiga för mobila användare. Många användare är ofta på språng och vill ha snabb information och därför ska informationen som befinner sig på den anpassade webbplatsen vara tydlig och enkel att förstå.

En mobil webbplats har andra krav än en stationär: skärmen är mindre vilket gör att bilderna inte behöver vara lika stora, skriptfiler och stilmallar blir ofta lättare och därmed inte så tunga att skicka. Tillsammans med en lättare struktur blir mobilanpassade hemsidor mindre och går därmed snabbare att ladda vid användning av ett mobilt nät. I slutändan så ökar chanserna för att kunderna återkommer till din sida desto snabbare din mobilanpassade sida laddar.

Användning

En smartphone används ofta när användaren är på resande fot eller sitter i soffan efter en lång arbetsdag. Användaren vill då inte spendera lång tid på att söka efter information om ditt företag och de produkter som ni erbjuder. Det ska vara enkelt att kunna söka och hitta information för att användare ska kunna använda din hemsida på bäst möjliga sätt.

Vad skall jag välja?

Att mobilanpassa en sida kan göras på olika sätt. Vi hjälper dig att välja det korrekta sättet. Vi anpassar oss alltid efter vad som blir bäst för dig och din hemsida.

Det finns olika sätt att mobilanpassa en hemsida på. Vid Responsiv webbdesign så styrs innehållet baserat på fönsterstorleken, det betyder med andra ord att om du minskar storleken på fönstret så förminskas även innehållet på sidan. Det andra sättet som en mobilanpassad sida kan anpassas med är genom en separat mobilsida som innehåller samma innehåll som den stationära hemsidan, men som har en annan struktur helt anpassad för mobila enheter.

70% använder sin mobil för att göra prisjämförelser på produkter och 50% av alla mobila webbsökningar leder till att kunden köper en produkt. Har du inte en mobilanpassad hemsida så innebär det att dina produkter utesluts från kundgruppen som använder sig utav mobilenhet då de söker efter produkter. Denna grupp ökar år för år och går inte längre att utesluta.

HAR DU EN BEFINTLIG SIDA DU ENBART VILL MOBILANPASSA ELLER VILL DU HA EN KOMPLETT LÖSNING SOM GER DIG MÖJLIGHET ATT ADMINISTRERA ALLT PÅ ETT OCH SAMMA STÄLLE? ADSEARCH BYGGER DIN WEBBPLATS EFTER DINA ÖNSKEMÅL.

ÄR DU OCKSÅ INTRESSERAD TVEKA INTE ATT TA KONTAKT MED OSS!

Senaste nyheter

Senaste nyheterna inom mobil marknadsföring

Några kunder som vi har hjälpt med mobilanpassning